Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Stokvispoffertjes
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bloem, broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, laurier, melk, bladpeterselie, stokvis en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, fruit, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw: