Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Proef Puglia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit eten met nijntje:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit 101 ballen:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Okoko recepten:
Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Istanbul:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag: