Recept van Onze Franse keuken:
Selderijsoep met kerrie-appel 'croutons'
- Ingrediënten:
- croutons, goudreinet, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, boter, knolselderij, laurierblaadje, bleekselderij, tijmblaadjes, uien, peper en zeezout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Lunch / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: