Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Spaans:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De kunst van het koken: