Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Coq au vin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, groentebouillon, kastanjechampignons, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, salie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Rijksmuseum kookboek: