Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Avondmaal uit Veg!:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Onze Franse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak: