Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Veau poêlé - In de pan gebraden kalfsvlees
- Ingrediënten:
- boter, kalfsvlees, laurier, olie, peper, peterselie, tijm, ui, vet spek, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, cognac, ei, gedroogde tijm, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, sjalot, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De worst story:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Recept van Miss Fromage:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Miss Fromage:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: