Recept uit Eten in Italie:
Siciliaanse groentesoep
- Ingrediënten:
- aubergine, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, groene olijven, groente, knoflook, laurier, olie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Tomaten: