196 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapcrème fraîchedruivenpitolieeieidooiereiwitfijne kristalsuikergistgriekse yoghurthoningkaneelkarnemelkkristalsuikermelkolijfoliepoedersuikerslagroomwaterzonnebloemoliezoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Yoghurtparfait met cranberrycrunch

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, eidooier, gedroogde cranberry's, havermout, melk, slagroom, suiker, vanillestokje en yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kleverig chocoladebrood

Ingrediënten:
agen pruimen, armagnac, bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cognac, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, melasse, pure chocolade, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / nagerecht uit Zuur:

Ricottabeignets Met Matcha Yoghurtsaus

Ingrediënten:
arachideolie, citroenen, eieren, bloem, poedersuiker, matchapoeder, melk, pistachenoten, ricotta, sesamzaad, bakpoeder, vanillepeul en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Frambozen met crème in wafels

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, frambozen, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, honing, kirsch, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Yoghurtcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, fijn maïsmeel, ongezouten roomboter, suiker, vanille-essence, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Gebakken oortjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, blue de wolvega, boter, duindoornsiroop, eendenlever, eidooier, eiwit, gist, kaneel, krenten, slagroom, suiker, sukade en yoghurt

Soort:
zoet / wild en gevogelte
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Ciambella

Ingrediënten:
00-meel, bakpoeder, bloem, boter, cacao, chocolade, citroenrasp, ei, suiker, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:

Mueslicrumble

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, cognac, custardvla, donkere basterdsuiker, gedroogde vruchtjes, noten, handappel, havermoutvlokken, honing, kaneel, moesappel, nootmuskaat, rietsuiker, roomijs, sinaasappel, sleedoornjenever, stemgember en yoghurt

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Pompoentaart Metsesam En Labneh

Ingrediënten:
eidooier, bloem, sesamzaad, poedersuiker, granaatappelmelasse, honing, labneh, boter, pompoen, sesamzaad, tahin en yoghurt

Keuken:
Libanees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Yoghurtpannenkoek

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, ei, maïsolie, suiker, yoghurt, zout en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Zoete crèpes met zuivel

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, melk, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Quatre - quarts à la poire et aux dates

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, bloem, dadels zonder pit, eieren, boter, gehakt, gele rozijnen, honing, kaneelpoeder, kersen, kristalsuiker, peer, pistachenoten, rum, vanillestokjes en yoghurt

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Haal meer recepten op...