Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Tuinbonen met lente-ui op Sichuanese wijze
- Ingrediënten:
- ingelegde mosterdkool (ya cai), knoflook, lente-ui, olie, sichuanpeper en tuinbonen
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sambal oelek, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: