Recept uit Puur Eten 2:
Lamsvlees met kruiden, tomaat en gebakken wortelen
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsbout, rozemarijn, tijm, tomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, kippenbouillon, kruiden, lamsbout, lamsschouder, laurier, laurierblad, munt, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Lunch uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: