Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroccolicitroencitroensapcourgetteeigembergroentegroentebouillonknoflookkoolkorianderolijfoliepeperpeterseliesuikertijmuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken pittige bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, venkelzaad, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Ajo blanco met bloemkool

Ingrediënten:
amandel, bloemkool, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, slagroom en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / groente
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:

Pikante, geroosterde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, chilipoeder, citroen, gemalen komijn, griekse yoghurt, kerriepoeder, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pikante tagliatelle met bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, broodkruim, eidooier, gedroogde rode chilipeper, knoflook, olijfolie, slagroom, tagliatelle en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Curry van bloemkool en kikkererwten

Ingrediënten:
bloemkool, garam masala, gedroogde chilivlokken, gember, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, pruimtomaten uit blik, steranijs, ui en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Kip met bloemkool en kaneel

Ingrediënten:
bloemkool, kaneel, kippenbouillon, kippenvleugeltjes, olijfolie, peper, rode wijn, tomatenpuree en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Macaroni met broccoli en bloemkool

Ingrediënten:
ansjovis in blik, bloemkool, broccoli, extra vierge olijfolie, macaroni, pecorino, pijnboompitten, rozijnen, saffraanpoeder, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

De derde soort bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, olijfolie, pistachenoten, wijnruit en yoghurt

Keuken:
Mediterraans / Syrisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Donkerbruine bloemkool met slagroom

Ingrediënten:
bloemkool, bloemkoolblad, boter, citroensap, citroentijm, dennennaalden, dennenolie, dennentakje, mierikswortel, room, water, yoghurtwei en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rijst met bloemkool en zeekat

Ingrediënten:
bloemkool, kaneel, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paprikapoeder, peper, pijlinktvis, saffraandraadjes, ui en zeekat

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Bloemkool met kruiden en vinaigrette

Ingrediënten:
anijslikeur, bloemkool, bosui, knoflook, olijfolie, peper, verse dille, verse peterselie, wijnazijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Risotto bianco met bloemkool

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, droge witte wijn, gedroogde chilipeper, grana padano, groentebouillontablet, knoflook, olijfolie, risottorijst en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Geroosterde bloemkool ceasar

Ingrediënten:
ansjovis, ansjoviscreme, arbequina olijfolie, bloemkool, chardonnay azijn, citroen, croutons, groentebouillon, romeinse sla, roomse kervel, sjalot en yoghurt

Soort:
groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkorencouscous met bloemkool en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, gerookt-paprikapoeder, manchego, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, schapenkaas, sjalot, volkorencouscous en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Paprika-room bloemkool

Ingrediënten:
acuka, bloemkool, geroosterde en gezouten macadamianoten, koolzaadolie, peper, peterselie, ui, volkorentoast, zout en zure room

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatensalade met broccoli en bloemkool

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bloemkool, broccoli, cherrytomaatjes, feta, labna balletjes, olijfolie, rode wijnazijn, tomaat, vloeibare honing, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...