173 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillonbroodeifruitgroentehalf-om-halfgehaktkaasknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselietijmtomaattomatenpureeuivisvleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Königsberger Klopse

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, kappertjes, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon, slagroom, ui en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gehaktballen

Ingrediënten:
beschuiten, citroenrasp, ei, half-om-halfgehakt, kruidenbouillonpoeder, melk, parmezaanse kaas, peper, ui en zaanse mosterd

Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pirosjki

Ingrediënten:
boter, dille, droge gist, ei, half-om-halfgehakt, meel, melk, suiker, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Russisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde uien - cipolle ripiene

Ingrediënten:
boter, boterham, ei, gehakt, gruyère, melk, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevuld vlechtbrood

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroenrasp, eieren, gehakt, kaas, gist, griessuiker, groene kruiden, melk, nootmuskaat, peper, tomaat, ui en zout

Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
crème fraîche, half-om-halfgehakt, knoflook, lasagne, melkvel, oregano, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, rundvleesbouillon, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / samengestelde boter
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Gevulde paprika

Ingrediënten:
broodkruim, gehakt, knoflook, melk, olijfolie, paprika, peper, peterselie, ui, ui-wortelsaus en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Catalaanse cannelloni

Ingrediënten:
bloem, boter, cannelloni, droge sherry, half-om-halfgehakt, kippenlever, manchego, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, prei, rundergehakt, tomaat, tomatenblokjes uit blik, ui, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zonnevis met cider

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cider, ei, gehakt, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, uien, vetstof, zonnevis en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Skirlie

Ingrediënten:
bruin brood, ei, fijne havervlokken, gehakt, margarine, melk, nootmuskaat, peper, ui, water en zout

Keuken:
Schots
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Gevulde uien

Ingrediënten:
beschuitkruim, boter, brood, gehakt, ham, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, ui en zout

Soort:
bouillon / ovenschotel
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Gehaktvulling

Ingrediënten:
boter, half-om-halfgehakt, kwark, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, spinazie, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Pasta ragù bolognese

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, gehakt, laurierblad, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, passata, peper en zout, rode wijn, tagliatelle, ui, volle melk en wortel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / bouillon
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zuurkool-komijntaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gerookt spek, komijnzaadjes, kruimige aardappels, melk, olijfolie, oude kaas, salie, uien, vlees en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Ingrediënten:
alcohol, alfalfa, amandelmelk, brood, chocolade, fruit, geitenmelk, gerst, gevogelte, gist, groente, kikkererwten, koffie, linzen, noten, pasta, peulvruchten, quinoa, rijst, rogge, thee, tuinkers, vis, vlees, water en zaden

Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Lasagna di Dudie

Ingrediënten:
bechamelsaus, belegen kaas, gehakt, oude kaas, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, lasagnebladen, melk, ontbijtspek, passata, peper en zout, rode wijn, slagroom, spinazie, knoflook, tomatenpuree en uien

Haal meer recepten op...