Recept uit Mediterrane Odyssee:
Cousous met vis
- Ingrediënten:
- couscous, vis, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peterselie, garnaal, ui en witte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- couscous/bulgur/quinoa
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: