Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Kip uit de Provence
- Ingrediënten:
- boter, champignons, cognac, kip, laurier, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm en tomaat
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Avondmaal uit Smokey goodness: