Recept uit Mijn Franse keuken:
Aardappelsoep met waterkers
- Ingrediënten:
- champignons, kippenbouillon, krulpeterselie, peper, tijm, ui, vastkokende aardappel, waterkers en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :