909 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapeiknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrode wijnrundergehaktsjalottijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Diverse soorten gekookt vlees

Ingrediënten:
kalfsschouder, laurier, ossenstaart, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, rundertong, schouderstuk, selderij, soepkip, sukade (vlees), ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Brisket

Ingrediënten:
brisket, butchers' beef injectionpoeder, peterselie, runderfond, smokey's beef rub, tabasco en worcestersaus

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rundvleesrolletjes aan spiesjes

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, sla, kerstomaat, lente ui, pastrami, peper, peterselie, ricotta en runderrookvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Pasta met sous-vide ossenstaart

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Broodje biefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, bladpeterselie, ciabattabrood, mierikswortelsaus, paprika's uit pot, rucola en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, peterselie, rundvlees, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Brown Beef stock

Ingrediënten:
laurier, niervet, ossenstaart, peterselie, rode port, prei, rode wijn, halslappen, selderij, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar met tomaat

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, romatomaat, rundergehakt, sjalot, verse basilicum, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
broodkruim, extra vergine olijfolie, gedroogde peterselie, knoflookpoeder, parmezaanse kaas, runderbavette, rundergehakt en zwarte peper

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
broodkruim, extra vergine olijfolie, gedroogde peterselie, knoflookpoeder, parmezaanse kaas, runderbavette, rundergehakt en zwarte peper

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zure rundvleeszult op borden

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, rundvlees, ui, vleesbouillon, witte gelatine, zout, zure augurk en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Klassieke gehaktballen

Ingrediënten:
boter, ei, half om gehakt, olie, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, rundvlees en zout

Keuken:
Duits / Zuid-Oostazië
Soort:
vlees / varkensvlees
Haal meer recepten op...