409 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbloemcitroensapeieidooiergroentebouillongruyèrekaneelknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotspinaziesuikertijmuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Speculaaswieltjes

Ingrediënten:
biologische citroen, donkere basterdsuiker, eidooier, melk, bloem, boter, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemalen kruidnagels, gemberpoeder, amandel, nootmuskaat, ruwe rietsuiker, sinaasappel, slagroom, kaneel en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Pumpkin pielets

Ingrediënten:
appelazijn, bakpoeder, eidooier, suiker, gember, boter, meel, nootmuskaat, pompoen, roomkaas, slagroom en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Bijgerecht uit De flair van eenvoud:

Gratin Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, nootmuskaat, peper, slagroom, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, boter, knoflook, nootmuskaat, slagroom en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Bijgerecht uit Crumbles en gratins:

Gratin met bimi

Ingrediënten:
bimi, boter, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:

Selderijpuree

Ingrediënten:
boter, knolselderij, melk, nootmuskaat, room, slagroom, truffeljus, truffelschillen, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Linzertaart met frambozen en chocolade

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, eierdooier, fijne kristalsuiker, frambozen, hazelnoot, kaneel, maïzena, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom en vanille-ijs

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jenni Fleetwood, Josephine Bacon, Craig Robertson en William Adams-Lingwood - Afrikaanse keuken

Drinken / aperitief uit Afrikaanse keuken:

Banaan met notenkorst

Ingrediënten:
bananen, boter, cashewnoten, kaneel, kokos, nootmuskaat, pinda's, rietsuiker, rum, sinaasappelsap en slagroom

Keuken:
Afrikaans
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch uit Liever lokaal:

Broodjes gevuld met garnalenragout

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, eidooier, garnalen, groentebouillon, kadetjes, luxebroodjes, nootmuskaat, puntjes, slagroom, visbouillon, worcestersaus, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ei-hamschoteltje uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, jong belegen kaas, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, paneermeel, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kalfsfricandeau met kruiden

Ingrediënten:
bloemkool, boter, bouillon, kalfsfricandeau, nootmuskaat, pimpernel, slagroom, tomaat, verse bieslook, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Haal meer recepten op...