308 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercayennepepercitroensapcrème fraîcheeigruyèrekaneelknoflookmelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotspinaziesuikertijmuiwaterwitte peperwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Normandische appelcake

Ingrediënten:
bruine suiker, eieren, fijne kristalsuiker, granny smith appels, melk, nootmuskaat, boter, slagroom en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Wortelflan met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bospeen, boter, ei, nootmuskaat, sjalot, slagroom en verse bieslook

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Bitterballen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, ei, melk, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
ei, gekookte ham, koffieroom, korstdeeg, mager spek, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Witloofflan

Ingrediënten:
eierdooiers, kalfsfond, nootmuskaat, peper, room, vetstof en witloof

Soort:
soufflé / groente
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, kaas, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Kaaskroketten met oude kaas

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, bloem, bloem, groentebouillon, nootmuskaat, oude kaas, paneermeel, peper en zout, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Quiche lorraine

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, ei, gerookte pancetta, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Aardappelsoufflé

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, ei, nootmuskaat, ricotta, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

chocolade- kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, citroenschil, crème fraîche, eieren, bloem, gehakt, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, cacao, pure chocolade, slagroom, kaneel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Broccoli-timbaaltjes

Ingrediënten:
broccoli, ei, hazelnoten, nootmuskaat, olie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, eidooier, eiwit, gelatine, kalfsvlees, lavas, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peperkorrel, peterselie, prei, roomboter, slagroom, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / kalfsvlees / frituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Druiven-zuurkoolquiche

Ingrediënten:
appelsap, bladerdeeg, crème fraîche, eidooier, nootmuskaat, peper, room, rozijnen, witte druiven, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde kerstkalkoen

Ingrediënten:
ei, gevogeltefond, kalkoen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, olie, ontbijtspek, salie, slagroom, spruitjes, tijmblaadjes, verse worst en witbrood

Haal meer recepten op...