618 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeieiwitgruyèrekaneelknoflookmelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerricottaroomslagroomspinaziesuikeruiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kaassaus

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, eidooier, melk, nootmuskaat, peper, room en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Hartige citroensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillonblokje, nootmuskaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner uit Fratello & Sorella:

Ravioli

Ingrediënten:
ei, eidooier, grano duro meel, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, salie, snijbiet en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Minivideetjes met een hartige kasvulling

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eierdooier, eieren, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, room en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Aardappelnoedels

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, eidooier, kruiden, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Mornaysaus

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, eidooier, emmentaler, fontina, geklopte room, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, room, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Aubergines Washington

Ingrediënten:
aubergine, belegen geraspte kaas, bloem, boter, eidooier, maïs in roomsaus uit blik, melk, nootmuskaat, olie, peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Aardappelkroketten

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, bloem, boter, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, panko, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:

Aspergesoep a la Comtesse

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, suiker, volle melk, witte asperge en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Custard taartjes - custard tarts

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, foelie, laurierblad, nootmuskaat, poedersuiker, rietsuiker, volle melk, volvette room en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Artisjokken met ham en kaas

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, eierdooiers, gekookte ham, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Spinaziehartjes - cuoricini di spinaci

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, ei, eierdooier, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met spek

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, peterselie, roomboter, slagroom en uitgebakken spek

Soort:
quiche
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met pekelvlees

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, pekelvlees, peterselie, roomboter en slagroom

Soort:
quiche
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soufflé
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Ravioli

Ingrediënten:
bladspinazie, bloem, eidooier, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, raviolideeg, ricotta, salie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Kruidencake met glazuur - gateau de sirop

Ingrediënten:
allspice, bakpoeder, bloem, bruine suiker, dubbelkoolzure soda, ei, eidooier, kaneel, margarine, nootmuskaat, ongezouten roomboter, pecannoten, pimentpoeder, rietsuikerstroop, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...