Recept uit Papa Kazmi:
Matar Pilav
- Ingrediënten:
- basmatirijst, doperwten, gemberwortel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, laurier, rijstolie, water, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Indiaas
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Spis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Elzas:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: