Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnkippenbouillonknoflookknolselderijkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Razza al balsamico - Rogvleugel met oude balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, giorgios vinaigrette, granaatappel, laurier, olijfolie, peterseliestengels, pijnappelpitten, rogvleugel, rucola, sjalot, sultana's, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor haas

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, port, pruimedant, rode wijn, sjalot, tijm en wortel

Soort:
vegan / marinade
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Bruine fond

Ingrediënten:
bleekselderij, braadvet, kalfsbotten, laurier, peperkorrel, peterselie, runderbotten, speklap, ui en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Snelle blanke fond

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenbouillonblokje, kippenbouillon uit pot, laurier, ui, witte wijn, wortel en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Marinade voor haarwild

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, selderij, sjalot, tijm, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Kalfsbouillon (Fond blanc)

Ingrediënten:
foelie, jeneverbessen, kalfsborst, kruidnagel, laurier, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Lunch uit La Mère Brazier:

Hambroodjes

Ingrediënten:
brooddeeg, eidooier, gezouten ham, laurier, port, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Langoustineconsommé

Ingrediënten:
eiwit, langoustinekoppen, langoustineschalen, laurier, peperkorrels, selderij, tomatenpasta, ui, water en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Court-bouillon

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, bleekselderij, djeroek poeroet, laurier, peterselie, ui, witte wijnazijn, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Erwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, hamschijf, laurier, spliterwten, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Marinade mère Brazier

Ingrediënten:
azijn, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, selderij, sjalot, tijm, ui, witte of rode wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide Lentils

Ingrediënten:
bleekselderij, friseesla, gedestilleerd water, groene hazelnoot, groene linzen, kamillebloem, kervel, knoflook, laurier, prei, sjalot, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwarte radijs

Soort:
groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Biersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, donker bier, jeneverbessen, kruidnagel, laurierblad, pastinaak, selderijblad, sjalot, tijm en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Haal meer recepten op...