Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, aubergine, avocado, boter, brood, citroen, courgette, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, spinazie, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuurkool |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Noma: a work in progress:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Snack of tussendoortje uit De vrolijke keuken:
Dranken / drinken uit Creative chef:
Dranken / drinken uit Creative chef:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: