Recept uit L'Art de la table:
Venusschelpen in amandel - peterseliesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bladpeterselie, citroensap, gehakt, nieuwe aardappels, olijfolie, pasta, saffraan, sjalot, knoflook, venusschelpen, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, olie, olijfolie, peterselie, rode ui, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / tussengerecht uit Eten en zo:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit Veg!: