Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Gesauteerde kip met morieljes
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, gedroogde morieljes, kippenbouillon, kippenbout, peper, sjalot, slagroom, zeezout en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken: