Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencitroensapeieidooierknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieroomsjalotslagroomsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisbeinets

Ingrediënten:
baby-ansjovis, bloem, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde pijlinktvis

Ingrediënten:
bloem, broodkruimels, citroen, ei, peper, pijlinktvis en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Pizza fritta

Ingrediënten:
aardappel, bloem, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, kerstomaat, pizzadeeg, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met vijf parfums

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, gember, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Kip cotoletta

Ingrediënten:
citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, kipfilet, panko, tipo 00-bloem, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Ierse oestersoep met mosselen en zeekraal

Ingrediënten:
aardappel, bier, bieslook, bloem, boter, knoflook, mosselen, mosterd, oesters, peen, peper, sjalot, slagroom, visbouillon, zeekraal en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Bloemkool-gorgonzolakroket

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, dolcelatte, ei, extra vierge olijfolie, grof zeezout, panko, peper, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Rakakat met kip en SUMAC

Ingrediënten:
bloem, brick, filodeeg, kaneel, kipfilet, olijfolie, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met sardèle in saór

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, sardientjes, stokbrood, tipo 00-bloem, ui, wittewijnazijn, zout en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Pizza Margherita

Ingrediënten:
basilicum, bloem, citroen, extra vierge olijfolie, mozzarella, parmezaanse kaas, pizzadeeg, prosciutto, rucola, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Ierse stoofschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, guinness, knolselderij, laurier, magere spekblokjes, peper, peterselie, riblappen, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Konijn met paprika

Ingrediënten:
bloem, gele paprika, kippenbouillon, knoflook, konijn, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Spinazietaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, peper, ricotta, slagroom, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sperziebonentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip met mosterd

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, dijonmosterd, droog broodkruim, ei, grove mosterd, kipdrumsticks, limoensap, peper en zout

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...