Recept uit Margriet kookboek:
Kabeljauwstaart met tomaten
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwstaart, margarine, paneermeel, tijm, tomaat en ui
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, courgette, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit The naked chef:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen feestvoer:
Brunch / lunch / lichte maaltijd uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: