Basisrecept uit Smaakvrienden:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- bleekselderij, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, vleestomaat, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, courgette, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: