Recept uit De gezonde Joodse keuken:
vis met pruimen en tomaten
- Ingrediënten:
- dille, gedroogde pruimen, honingkerstomaatjes, kabeljauwfilet, olijfolie, peper en witte wijn
- Keuken:
- Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van Honger als een paard:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit De Urban Cook: