Recept uit Anatolië:
vTulumba - Ottomaanse donuts
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, ei, griesmeel, maïzena, plantaardige olie en suiker
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Ontbijt / brunch uit Nigella bijt:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Picknick / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co: