Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lamskoteletten op Franse wijze
- Ingrediënten:
- augurk, boter, cognac, ei, ganzeleverpaté, knoflook, lamskotelet, sjalot, tomatenpuree, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / barbecue/grill
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins: