Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Sous vide:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit La Mère Brazier:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit A propos bistro:
Basisrecept uit Down to earth:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: