Recept uit Sous vide:
Eendenconsommé
- Ingrediënten:
- eendenbouillon, eendenvlees, eiwit, paddestoelen, sjalot, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, groente, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Snack of tussendoortje uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock: