Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Karbonaden met uiensaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, melk, peper, ui, varkenskarbonade, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen: