Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Provençaalse witte-wijnmarinade
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, rozemarijn, sjalot, tijm, witte wijn en witte wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, fruit, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Violet kookt:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Recept uit Vegalicious:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef: