Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Fond en bouillon
- Ingrediënten:
- bouquet garni, champignon, knoflook, kruidnagel, mergpijp, olijfolie, prei, runderschenkel, rundvlees, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, fruit, groente, kip, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rund, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Mixen mengen malen:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Jamie's dinners:
Basisrecept uit Twaalf:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Food & Friends:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence: