Stengel-ui

Stengel-ui wordt beschouwd als ui.

Alternatieve naam: stengelui.

Zoek naar stengel-ui in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met stengel-ui in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste stengel-ui recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient stengel-ui:

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gegrilde zeebaars met peterseliesalade

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, kappertjes, parmagiano reggiano, peper, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, sjalot, stengel-ui, zeebaars, zeezout en zwarte olijf

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Citroenkippensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, groene asperge, ingemaakte citroen, kipfilet, kippenbouillon, korte pasta, rijstpasta, risonipasta, stengelui en tijmblaadjes

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Lamsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, lamsbotten, laurier, ui en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hippe humkessoep

Ingrediënten:
bleekselderij, peterseliewortel, peulen, runderbouillon, snijbonen, sperziebonen en ui

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Kalkoenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalkoenkarkas, laurier, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Tiradito van griet

Ingrediënten:
bleekselderij, chilipuree, grietfilets, limoensap, rode ui en tijgermelk

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Basisrecept uit Tajine:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, kippenkarkas, peperkorrel, ui en winterwortel

Soort:
gevogelte / tajine / bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Ossenstaartbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, korianderzaad, laurier, ossenstaart, ui, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Forel uit de oven

Ingrediënten:
forellen, boter, bleekselderij, peterselie, knoflook en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Visbouillon

Ingrediënten:
droge witte wijn, pastinaak, prei, bleekselderij, ui, visgraten en witte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Donkere runderjus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, engelse mosterd, marmite, rode bessenjam, rode bordeauxwijn, runderbotten, runderbouillon, ui en worcestersaus

Soort:
vlees / saus/dressing/jus / feestdagen
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkluifjes, laurierblad, peperkorrel, ui, verse tijm en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Koolsalade

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, bleekselderijsalade, ei, groene paprika, kipfilet, perziken op sap, ui, witte kool en wortel

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Recept uit Lekker Hollands:

Erwtensoep met paardenworst

Ingrediënten:
bleekselderij, bleekselderijblad, hamschijf, kruimige aardappel, laurier, paardenworst, prei, rookworst, schouderkarbonade, speklap, spliterwten, ui, versgemalen zwarte peper, winterwortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
soep/bouillon