Lichte rode wijn

Lichte rode wijn wordt beschouwd als rode wijn.

Zoek naar lichte rode wijn in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lichte rode wijn in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lichte rode wijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lichte rode wijn:

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Poon in raïto - muge en raïto

Ingrediënten:
bouquet garni, kappertjes, knoflook, laurierblad, lichte rode wijn, olijfolie, peper, poon, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Allerlekkerst Zomer:

Aardbeienbowl

Ingrediënten:
aardbeien, cassis, lichte basterdsuiker, rode wijn, sinaasappellikeur en vanillesuiker

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Snack of tussendoortje uit Speisekammer:

Bakkwa

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, donkere chinese sojasaus, lichte chinese sojasaus, rode wijn, sesamolie, sesamzaad, sherry, suiker, vet varkensgehakt, vissaus, vloeibare honing en zwarte peper

Keuken:
Chinees / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / varkensvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Cotognata - Kweeperen in wijn

Ingrediënten:
kaneel, kruidnagel, kweeperen, rode wijn, suiker en witte wijn

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wild zwijn met cranberrycompote

Ingrediënten:
cranberry, olijfolie, rode wijn, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kriekensaus

Ingrediënten:
kaneelpoeder, krieken, kruidnagelpoeder, kwark, rode wijn, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus