Recept uit Soepen:
Visbouillon
- Ingrediënten:
- citroenschil, graten en koppen van platvis (tong, tarbot, griet), laurier, prei, selderij, tijm, ui, venkel, witte wijn en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Graten en koppen van platvis (tong, tarbot, griet) wordt beschouwd als graten van witvis.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met graten en koppen van platvis (tong, tarbot, griet) in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient graten en koppen van platvis (tong, tarbot, griet):
Recept uit Soepen:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Made in Italy:
Basisrecept uit Brindisa:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De complete keuken van Italie:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Gewürze Special, Wunderbare Orientküche:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:
Recept uit Story on a Plate:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Recept uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:
Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe: