Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Brasil, avocadoroom op zoete polenta
- Ingrediënten:
- avocado, citroensap, fijne tafelsuiker, halfvolle melk, kiwisap, paranoten, polenta en vloeibare honing
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kiwisap wordt beschouwd als vruchtensap.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kiwisap in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kiwisap:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit Moleculair koken:
Drinken / cocktails uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit Minimania:
Ontbijt / bijgerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Dranken / drinken uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Moleculair koken:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept van Aan onze tafel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept van Food & Friends: