Rozenblaadjes

Rozenblaadjes wordt beschouwd als eetbare bloemblaadjes.

Alternatieve naam: roosjes.

Zoek naar rozenblaadjes in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rozenblaadjes in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rozenblaadjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rozenblaadjes:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Dranken / drinken uit De Joodse keuken:

Geurige waters

Ingrediënten:
gedroogde meloenpitten, water, oranjebloesems, rozenblaadjes en viooltjes

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Drinken uit Comptoir Libanais:

Rozen Limonade

Ingrediënten:
citroenen, rozenblaadjes, rozenwater en tafelsuiker

Keuken:
Libanees
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Tangerine Love

Ingrediënten:
clementines, kardemompeulen, mandarijnen, rietsuiker en rozenblaadjes

Soort:
zoet / chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Diner / nagerecht / dessert uit Lente in Sicilië:

gelo di anguria

Ingrediënten:
kaneel, maïzena, pistachenoten, rozenblaadjes, rozenwater en watermeloen

Keuken:
Siciliaans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Roomijs met rozenblaadjes

Ingrediënten:
champagne, fijne tafelsuiker, rozenblaadjes, rozenessence en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Advieh

Ingrediënten:
gedroogde rozenblaadjes, kaneelstokjes, kardamompeulen, komijnzaad en nootmuskaat

Keuken:
Iraans / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Drinken uit Arabia:

Syrische koffie met rozen

Ingrediënten:
anijszaad, espressokoffie, gedroogde rozenblaadjes en gemberpoeder

Keuken:
Syrisch
Soort:
niet-alcoholische drank