Pastis 51

Pastis 51 wordt beschouwd als pastis.

Zoek naar pastis 51 in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pastis 51 in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pastis 51 recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pastis 51:

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, bonenkruid, brood, krabbetjes, langoestines, laurier, look, olijfolie, pastis 51, peper, peterselie, prei, rode poon, rouille, saffraan, schorpioenvis, tijm, tomaten, ui, venkelzaad, wijting, zeeduivel, zeepaling, zonnevis en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Frambozen en anijsvulling

Ingrediënten:
anijszaad, citroensap, fijne kristalsuiker, frambozen, gelatine, maïzena en pastis

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Koele komkommersoep

Ingrediënten:
crème fraîche, groentebouillonblokjes, komkommer, kruidenboter, ouzo, pastis, pernod, stokbrood en verse dille

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Frambozen-anijsjam

Ingrediënten:
anijszaad, frambozen, pastis, pectine voor jam en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Snelle bouillabaisse

Ingrediënten:
pastis, rode pepertjes, rode ui, saffraan, tomaten uit blik en zeevruchten

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Knoflookboter

Ingrediënten:
amandelpoeder, boter, knoflook, pastis, peterselie en tabasco

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Moules á la Dominique

Ingrediënten:
herbes de provence, knoflook, laurierpoeder, mosselen, mosterd, olijfolie, pastis, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren