Gekonfijte foie gras

Gekonfijte foie gras wordt beschouwd als foie gras.

Zoek naar gekonfijte foie gras in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gekonfijte foie gras in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gekonfijte foie gras recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gekonfijte foie gras:

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Foie grasvulling

Ingrediënten:
fleur de sel, gekonfijte foie gras, gelatine, witte peper en witte port

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Foie gras en terrine mi-cuit

Ingrediënten:
foie gras, kruidkoek, quatre épices en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Ingemaakte foie gras voor later

Ingrediënten:
armagnac en foie gras

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Pâté en croûte

Ingrediënten:
bladerdeeg, eend, eidooier, foie gras, groene pistaches, kalfszwezerik, kalkoenfilet, knoflook, korstdeeg met reuzel, nitrietzout, quatre épices, ui, vet varkensspek, witte peper en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Ingrediënten:
boter, cognac, eend, ei, fazant, foie gras, kalfsfilet, kalkoen, kip, kippenlever, port, truffel en varkensnek

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Rauwe foie gras met sauternes voor direct

Ingrediënten:
fleur de sel, foie gras, rode peperkorrels, sauternes en stokbrood

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Foie-grasmousse in aspic

Ingrediënten:
foie gras, gelatinepoeder, ijsbergsla, slagroom, waterkers en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei