Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Ganzenlever met pijnboompitten
- Ingrediënten:
- bosui, chilipeper, donkere sojasaus, ganzenlever, gember, knoflook, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Ganzenlever wordt beschouwd als gans.
Alternatieve naam: ganzenlevers.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ganzenlever in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ganzenlever:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Amuse / diner uit Puur Maasland:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: