Recept uit Wild en gevogelte:
Vulling met truffels
- Ingrediënten:
- armagnac, kalfsgehakt, kippengehakt, paté de foie gras, truffel, truffelschillen, vleesvulling, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Paté de foie gras wordt beschouwd als foie gras.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paté de foie gras in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paté de foie gras:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept van Wateetons:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept van Wateetons:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek: