Recept uit De kunst van het koken:
Paté en croûte in een klemvorm
- Ingrediënten:
- boter, cognac, ei, gelatinepoeder, laurier, pâté à croustade, patémengsel, port, reepjes vlees, runderbouillon, tijm en vers spekvet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paté/terrine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met reepjes vlees in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient reepjes vlees:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit Puur eten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Puur & lichter:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Buffet uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-01:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie: