Gebakken abrikozen

Zoek naar gebakken abrikozen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gebakken abrikozen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gebakken abrikozen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gebakken abrikozen:

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Ontbijt uit Bakboek:

Abrikozenkoek

Ingrediënten:
abrikozen uit blik, afdekgelei, amandelspijs, basisrecept deeg getoerde koeken, ei en suikerglazuur

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Abrikozensaus

Ingrediënten:
beurre manié, gedroogde abrikozen, lamsfond, peterseliewortel, sinaasappelsap, tijm, ui en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:

Bobotie

Keuken:
Zuid-Afrikaans
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Tarte aux fruit - Taart met andere fruitsoorten

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenjam, abrikozen uit blik, crème anglaise, crème chantilly, ei, ontpitte kersen, perzik, perzik uit blik, pruimen, suiker, taartbodem van bladerdeeg, uitlekvocht van het fruit en water

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

lamsvleestajine met abrikozen

Ingrediënten:
foelie, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kaneel, lamsschouder, nootmuskaat, boter, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Mahmudiye

Ingrediënten:
citroensap, boter, gedroogde abrikozen, kippenbouillon, kippenbout, kippendij, krenten, orzo, sjalotten, kaneel, zout, ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Turks