Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Chateaubriand volgens Escoffier
- Ingrediënten:
- boter, in boter gebakken aardappel, ossenhaas, peterselie en vleesjus
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met in boter gebakken aardappel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient in boter gebakken aardappel:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Lunch uit Greenfeast 50x snel & vega:
Lunch / buffet / avondmaal uit Verrot lekker:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: