Paarse salie

Zoek naar paarse salie in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paarse salie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste paarse salie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paarse salie:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Venkel uit de oven met salie en citrus

Ingrediënten:
citroensap, citroenzest, dederolie, fleur de sel, groene salie, paarse salie, peper, sinaasappelsap, sinaasappelzest, tijmbloemen, venkelknollen en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / basisrecept uit Creative chef:

No. 1 Parfum Meditarrané

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, korenbloemwater, kruidenazijn, lavendelwater, rozemarijnwater, salie, tomatenconsommé, verbenawater en witte balsamicoazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
etherische olie
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Salade met kip en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, extra vierge olijfolie, farfalle, kipfilet, gorgonzola, salie, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Parelhoen met kool

Ingrediënten:
eendenvet, gevogeltebouillon, groene kool, parelhoen, rookspek, salie, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kruidenkorst

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, olijfolie, peterselie, rozemarijn en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Spinazieravioli

Ingrediënten:
basilicum, ei, kervel, knol, paardenbloemblad, salie, snijbiet, venkel en verse pasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:

Gevogelte in perkament papier

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, citroenolie, eiwit, amandel, kwartelborst, peterselie, roquefort, salie en spitskool

Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Thee van aromatische planten

Ingrediënten:
anijszaad, basilicum, gedroogde rozenblaadjes, gedroogde sinaasappelschil, lavendel, majoraan, oranjebloesems, salie, suiker, verbena en water

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / koffie en thee
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Trijp oreganato

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde chilipeper, kalfsbouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, rozemarijn, runderpens, salie, sauvignon blanc, tijm, tomaat in blik, ui, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees