Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Hertenbiefstuk met bosbessen, sjalotjes en rode wijn
- Ingrediënten:
- bosbessen, gedroogde jeneverbessen, hertenhaas, knoflook, rode wijn, sjalot en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Gedroogde jeneverbessen wordt beschouwd als jeneverbes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde jeneverbessen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde jeneverbessen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-10:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Moleculair koken:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept van Wateetons:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit Creative chef:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-01:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: